iSonos

0
Het moest er natuurlijk van komen - de Sonos docking station.

PERSBERICHT – Sonos brengt een docking station voor de iPhone en iPod op de markt. Met deze dock is het mogelijk in het hele huis – het ligt er natuurlijk aan hoeveel Sonos-producten u hebt – genieten van de muziek op de iPhone of iPod die in de dock staat. U kunt net zoge makkelijk door de muziek op de iPhone / iPod scrollen, als door de muziek op het netwerk.

Hieronder treft u het persbericht van Sonos aan.

Het moest er natuurlijk van komen - de Sonos docking station.

Hilversum, 23 september 2010 –

Sonos, toonaangevend ontwikkelaar van draadloze multiroom-muzieksystemen, introduceert het Sonos Wireless Dock (WD100). Dit is een accessoire voor het Sonos multiroom-muzieksysteem. Met het Sonos Wireless Dock kunnen gebruikers nu alle muziek van een iPod of iPhone afspelen in elke kamer in huis. Het Sonos Wireless Dock is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor 119 euro.

?Het Sonos Wireless Dock is het ideale accessoire voor Sonos-gebruikers met een iPod of iPhone die de muziek die daarop staat, in elke kamer van hun huis willen kunnen afspelen?, zegt Phil Abram, President van Sonos, Inc. ?Het nieuwe dock onderstreept onze missie om klanten in hun eigen huis toegang te bieden tot alle muziek die wereldwijd beschikbaar is, en dus ook de muziek die ze op hun eigen iPod of iPhone hebben staan.?

Het Sonos Wireless Dock stuurt alle muziek vanaf de iPod of iPhone draadloos en digitaal naar Sonos ZonePlayers door het gehele huis. De digitale verzending zorgt voor de best mogelijke muziekkwaliteit.

Het Sonos Wireless Dock is geschikt voor de volgende apparaten: iPod touch (1e, 2e en 3e generatie), iPod Classic, iPod nano (3e, 4e en 5e generatie), iPhone 4, iPhone 3Gs, iPhone 3G en iPhone. Het apparaat is gecertificeerd om te voldoen aan de Apple-prestatiestandaarden.