Arcam rDAC KW

0

PERSBERICHT – De rDAC van Arcam is nu ook draadloos te gebruiken. De zogenoemde KW – Kleer Wireless – heeft een draadloos netwerkkaartje ingebouwd. Ouder rDAC zijn ook te ‘upgraden’.
Hieronder treft u het bericht van Audiac aan:

We zijn er heel blij mee: de terecht enthousiast ontvangen rDac is er nu ook in een draadloze uitvoering. Zeker net zo mooi is dat eerder aangeschafte rDacs probleemloos draadloos te maken zijn!

KLEER WIRELESS
De rDac KW maakt gebruik van dezelfde KLEER technologie waarmee de Arcam rCubes met elkaar communiceren. Aan de buitenzijde verschilt de KW alleen van de rDac door een kleine, uiterst effectieve antenne. Vanbinnen is de KW voorzien van extra electronica die het draadloos ontvangen signaal verwerkt. De rDac KW beschikt vanzelfsprekend over dezelfde bedrade ingangen (usb, optisch en coaxiaal) als de rDac.

rWave & rWand
Om muziek van uw iPhone, iPod of iPad naar de rDac KW te streamen, heeft u alleen Arcams utltacompacte rWand dongel nodig. Met de optionele rWave dongel sluit u even makkelijk uw computer draadloos op de rDac KW aan. In beide gevallen staat de door dCS ontwikkelde asynchrone usb-technologie van de rDac garant voor een hoorbare kwaliteitswinst. Met dezelfde dongels is natuurlijk ook de rCube aan te sturen!

Bestaande rDacs zijn met de los verkrijgbare KW upgrade eenvoudig draadloos te maken. Extra goed nieuws is dat de prijs van deze combinatie niet hoger is dan die van de kant-en-klare KW (529 euro). Zowel de beide dongels als de upgrade (antenne + printplaat) kosten 99 euro per stuk.

Heeft u vragen over de rDac KW of een van de andere Arcam producten? Laat het ons weten; we helpen u graag!