B&W maakt zeppeling Airplay compatible

0

PERSBERICHT – Iedereen kent de B&W Zeppelin wel. Deze iPod-dock is mateloos populaire onder de iPhone / iPod liefhebbers die ook graag kwaliteit in huis halen als het gaat om sociaal muziek spelen. Nu is de Zeppelin ook compatible met Apple Airplay. Kortom: draadloos streamen is nu ook mogelijk!
Hieronder treft u het bericht van B&W:

De afgelopen 3 jaar won de Zeppelin talloze awards en herdefinieerde wat men van een iPod® dock mag verwachten. Nu zal de Zeppelin Air zorgen voor een ?aardverschuiving? in audio performance, design en functionaliteit door volledig nieuw ontwikkelde luidsprekers, opgewaardeerde versterking en de nieuwste Digital Sound Processing-techniek voor het leveren van een nog optimalere geluidskwaliteit. Met behoud van Zeppelins iconische vorm is deze design klassieker door subtiele styling-veranderingen gemoderniseerd.

De verbeterde geluidskwaliteit wordt aangevuld met een aantal nieuwe features, waarvan de belangrijkste het gebruik is van nieuwe Airplay®-technologie. Airplay® geeft de gebruiker de mogelijkheid om via iTunes® een multiroom-systeem in te stellen op een Mac of PC waardoor er met meerdere Zeppelin Air?s in huis muziek kan worden afgespeeld. Uw iPhone®, iPad® en/of iPod Touch® kunnen worden gebruikt  als afstandsbediening, en vanuit elke ruimte kiest u met één eenvoudige sleepbeweging de muziek die u wilt horen.

Dat de  Zeppelin Air de best klinkende Zeppelin ooit is, komt mede door het volledig actieve 2.1 design, wat betekent dat alle vijf de eenheden individueel worden aangedreven door de speciaal door B&W ontworpen versterkers. De verbeterde 4x25W + 1x50W output zorgt voor een hoogstaande,  volledig kamervullende prestatie. De Zeppelin Air beschikt tevens over de ?B&W Flowport Technologie? en Digital Signal Processing in de vorm van Dynamic EQ en een sterk opgewaardeerde poort, goed voor een sterk verbeterde basprestatie. De DAC?s (Digitaal naar Analoog Conversie) zijn ook aanmerkelijk verbeterd, met de 24bit-96KHz mogelijkheid,  compatibel met de nieuwste standaard op het vlak van High Quality Audio.

De Airplay®-technologie is compatibel met iTunes® 10.1 of hoger, iPhone®, iPad® en iPod Touch® met iOS van 4.2 of hoger. De Zeppelin Air is beschikbaar vanaf maart 2011.