Spotify nu ook op Squeezebox

0

Tot voor kort was Spotify-integratie alleen mogelijk bij een Sonos-systeem. Heel leuk voor bezitters van een Sonos natuurlijk. Vanaf nu is er een beta-applicatie beschikbaar voor de Squeezebox Touch en Squeezebox Radio. Of de applicatie ook voor de Classic en Duet beschikbaar komt, is nog maar de vraag, aan het persbericht te zien, want die rept er geen woord over… Overigens is het een vereiste om een Spotify Premium-abonnement af te sluiten. Dit kost ?9,99 per maand.

Hieronder volgt het persbericht van Logitech:

Amersfoort ? 10 januari 2011 ? Logitech gaat samenwerken met Spotify waardoor deze populaire online muziekdienst ook met de Squeezebox Radio of Squeezebox Touch te gebruiken is. De uitgebreide muziekcollectie van Spotify bestaat uit meer dan 10 miljoen liedjes die met behulp van de Squeezebox nu overal in huis te beluisteren zijn.

?Spotify is een muziekdienst die hoge kwaliteit muziek door middel van één druk op de knop beschikbaar maakt. De liedjes hoeven dus niet gedownload te worden, ?legt Romain Du Gardier, Logitech?s senior product manager EMEA uit. Hij vervolgt: ?Van welke muziek je ook houdt, Spotify en onze Squeezebox maken het nog eenvoudiger om ervan te genieten in letterlijk elke kamer van je huis. We zijn daarom erg blij dat we Spotify kunnen toevoegen aan de muziekdiensten die beschikbaar zijn voor Squeezebox.?

Om te genieten van Spotify op de Squeezebox Touch of Squeezebox Radio, is een Spotify Premium abonnement nodig. Met het abonnement is de muziek bovendien gegarandeerd in Cd-kwaliteit (320kbps) en zowel offline als mobiel beschikbaar.

Op www.mysqueezebox.com/spotify is een volledige Betaversie beschikbaar van de Spotify app voor Squeezebox Touch en Squeezebox Radio bezitters. De volledige versie volgt snel.