Logitech-app voor Android

0
Het heeft even geduurd... maar daar istie dan: de app voor Android!

Eindelijk! Logitech ziet het licht en heeft een officiële squeezebox-app gemaakt voor Android. Zou het met de Sonos-app te maken hebben?

Het heeft even geduurd... maar daar istie dan: de app voor Android!Sjonge, wat heeft het lang geduurd zeg! Maar nu is hij er dan: de officiële Logitech app voor Squeezebox. Beter laat dan nooit, moet Logitech gedacht hebben. En Sonos net zo goed, trouwens. Maar goed…

De applicatie oogt en werkt exact gelijk aan die van de iPhone. En dat is prima, want die werkt uitstekend. Het lijkt een beetje op de interface en structuur van de Touch. Wie dus bekend is met de squeezebox zal zijn weg gemakkelijk vinden.

We vragen ons een beetje af of Logitech niet te laat is met deze software, want er zijn talloze gratis alternatieven die uitstekend werken en veel weg hebben van de software van Logitech. We noemen Squeezedroid waar we zelf al tien maanden mee werken. Met volle tevredenheid. Nou ja… wie alsnog de officiële software van Logitech wil gebruiken, kan deze nu downloaden uit de market.