Nieuwe Thiel SCS4T

0

NIEUWS – Audiac introduceert de gloednieuwe Thiel SCS4T. Een vloerstaande luidspreker op basis van de bookshelf, de SCS4. De SCS4T kost 2198 euro per stuk.

Bijzonder aan Thiel is natuurlijk dat alle luidsprekerunits zelf zijn ontwikkeld. Mede daardoor is de klank van een échte Thiel zeer herkenbaar: eerlijk, open, strak en detailrijk. De filosofie van Jim Thiel is – hopelijk – niet verloren gegaan na zijn overlijden. De nieuwe SCS4T is op basis van de rijken documentatie van Jim Thiel ontworpen en moet net zo eerlijk, open, detailrijk en muzikaal zijn als de voorgangers in de lijn.

Hieronder treft u het bericht van Audiac.

?The enjoyment of music is a uniquely rewarding and inspiring human experience.? Deze uitspraak van grondlegger Jim Thiel klinkt ook na zijn overlijden nog door in alle nieuwe Thiel Audio luidsprekers.

De ontwerpers van Thiel Audio hebben de passie en de wil om elk element van hun luidsprekersystemen volledig te beheersen. Als één van de weinige luidsprekerfabrikanten produceert Thiel Audio de luidsprekerunits van begin tot eind in eigen huis. Het ontwerpteam laat zich daarbij voortdurend inspireren door de omvangrijke, zeer gedetailleerde documentatie die Jim Thiel ze naliet. Zo zullen de kennis en de inzichten van een van ?s werelds meest legendarische luidsprekerontwerpers ook in de toekomstige Thiel Audio ontwerpen blijven terugkomen.

Vol trots introduceren we het nieuwste ontwerp uit de fabriek in het Amerikaanse Kentucky: de Thiel SCS4T, een vloerstaande uitvoering van de Thiel SCS4. Beide luidsprekers vullen de ruimte met groot gemak, waarbij de zeer vlakke conussen en de unieke coaxiale luidsprekeropbouw bijdragen aan een bijna holografisch geluidsbeeld. Met de geïntegreerde standaard is de SCS4T eenvoudig op de ideale hoogte te plaatsen. De bijgeleverde outriggers vormen een stabiele basis voor een resonantievrije weergave.

De met hoogwaardig fineer afgewerkte SCS4T is leverbaar in Black Ash, Natural Cherry en Dark Cherry. De verkoopadviesprijs bedraagt ? 2198,- per stuk.