T+A Music Receiver

0

NIEUWS – T+A was er vroeg bij met streaming. Wij hebben de Music Player in september 2008 getest. Destijds waren we onder de indruk van het detailniveau, maar het mocht wat warmer. Wellicht dat dat ook een beetje aan de Power Plant lag. Nu heeft T+A het duo van de E-serie – de Music Player en Power Plant – in één apparaat gebouwd: de Music Receiver.

Alles in één streaming systemen zijn populair. En het kan tegenwoordig ook uitstekend, zoals veel fabrikanten al hebben laten zien. T+A houdt – hebben we gemerkt – van een degelijke aanpak. De Music Receiver (2790 euro) is ook niet direct een simpele samenvoeging. T+A heeft hier en daar wat zaken aangepast, zoals de versterkertrappen. Ook gebruikt het bedrijf een 32bit dac die volgens ons niet in de Music Player zat.

Hieronder treft u het persbericht van Audiac aan.

Het ontwerpteam van T+A heeft alle technische ontwikkelingen die de succesvolle E-Serie de afgelopen jaren heeft voortgebracht, verenigd in een nieuwe alleskunner de Music Receiver. Een krachtige geïegreerde versterker gebaseerd op de Power Plant, gecombineerd met de CD speler, FM tuner en Streaming audio techniek uit de Music Player en een keur aan analoge en digitale ingangen vormen het perfecte centrum voor uw muziek.

Krachtig en diversDe Music Receiver is een doorontwikkeling van de schakelende versterkertechniek die bekend is uit de Power Plant. Daarmee levert de Receiver 160 Watt per kanaal aan 4 Ohm en heeft hij zelfs de meest complexe luidsprekers in zijn greep.

Met 3 analoge ingangen, 2 optisch en 3 coaxiaal digitale ingangen vindt elke bron een passende aansluiting waarbij de coaxiaal digitale SP/DIF ingang data tot een resolutie van 24bit/192kHz accepteert. De omzetting naar een analoge weergave wordt uitgevoerd door een 32 Bit DAC in Dual Mono mode voor maximale resolutie en signaal/ruisafstand. Een tweetal USB ingangen voor een iPod, iPhone of iPad en een externe Harddisk of USB geheugen maken het aanbod van ingangen compleet.

De verkoop adviesprijs bedraagt 2.790,-