Nieuwe studiedagen TubeSociety

0

Het is weer zover! Er komen nieuwe studiedagen aan. Menno van der Veen, Peter Dieleman en Hans van Maanen hebben weer de organisatie op zich genomen. Wie van mooie buizenschakelingen of digitale techniek houdt, mag dit niet missen!

Hieronder het bericht van Menno van der Veen:

Op 15 oktober 2011 gaat de studiedag over bijzondere buizen schakelingen. Peter Dieleman is de auteur van meerdere buizenboeken. Hij zal met nadruk de SRPP en de Mu-stage buizenschakelingen bespreken. Hij laat zien hoe je deze schakelingen kunt berekenen en optimaliseren en precies af kunt stemmen op jouw eisen. Ook laat hij enige van zijn bijzondere versterkerontwerpen horen. Deze dag is bedoeld voor de ontwikkelaar en hobbyist die het onderste uit de kan wil halen en de hoogste prestatisch van de buizenversterkers wil bereiken.

Op 12 november 2011 gaat de studiedag over grenzen van digitale audio. Hans van Maanen is een expert op het gebied van tijd- en frequentiegedrag van analoge en digitale schakelingen. Zijn bedrijf, Temporal Coherence, richt zich met name op correct afstraal en frequentie en tijdgedrag van luidsprekers. Bij zijn veeleisende onderzoek is hij tegen bekende en onbekende beperkingen van digitale audio aangelopen. Hiervoor heeft hij verklaringen en oplossingen gezocht. Hij heeft antwoorden gevonden waar velen nog met vraagtekens rondlopen. Deze grensverleggende studiedag, waarin ook gedemonstreerd zal worden, is een must voor iedereen die de hoogste toppen van digitale weergave wil bereiken.

De studiedagen duren van 11.00 tot ongeveer 15.00 uur; ir bureau Vanderveen, Sassenstraat 21, 8011 PA Zwolle. Deelnamekosten zijn ? 50,- contant te voldoen op de dag zelf. Aanmelding vooraf is vereist via e-mail naar <[email protected]>. Er is een maximum aan het aantal deelnemers. Deelname is via volgorde van aanmelding en wordt per e-mail bevestigd. Zie voor meer info: www.mennovanderveen.nl, sectie “demo dagen”, of bel naar 038-4547-704