Ayon Audio krijgt nieuw verkooppunt

0

NIEUWS – Ayon Audio heeft een nieuwe winkel erbij: De Stemvork in Uden gaat het Oostenrijkse merk verkopen. Ze hebben al eerder Ayon Audio in het assortiment gehad. Ze zijn dus bekend met het karakter van de doorgaans analoge apparaten. 

Wie wellicht niet bekend is met Ayon: het is een Oostenrijks merk dat fanatiek buizen toepast. Zowel in versterkers, als in cd-spelers. Ze hebben een converter die perfect past bij hun buizenapparatuur. Kortom: een merk voor buizenfanaten.

Hieronder treft u het bericht aan van Holland Link Import:

Holland Link Import heeft overeenstemming bereikt met “De Stemvork” te Uden, de in Oost-Brabant bekende hifi-zaak van Frans Heikamp. Zij hebben al eerder Ayon Audio verkocht en zijn daar altijd zeer enthousiast over geweest. Zij zijn overtuigd van de muzikale kwaliteiten van dit merk en het vormt een mooie aanvulling op hun assortiment.

Bij hen vind je opvallend veel analoog, en niet alleen dat, maar zij zijn ook erg sterk in muziekinstrumenten. Wij zagen er o.a. vele gitaren, een fraai drumstel en dat alles verdeeld over twee verdiepingen. Echte muziekliefhebbers dus!

Voor hun showroom werd gekozen voor de AYON Spirit III versterker, die een ragfijne en subtiele weergave biedt. Dit in kombinatie met de nieuwe CD-07s CD-speler. Deze laatste heeft ook digitale ingangen, waardoor je met deze kombinatie alle kanten uitkunt. Wij luisterden ernaar via hun eigen Yaradesign luidsprekers en vooral de fraaie basweergave was indrukwekkend!

Woont u in het zuid-oosten van Nederland en wilt u eens luisteren naar AYON, bezoek dan De Stemvork en praat met Frans Heikamp.

De gegevens:
“De Stemvork” HiFi en Muziekinstrumenten,
Westwijk 1a,
5406 XS Uden
telefoon: 0413 247247
email: [email protected]