Accuphase versus Luxman bij AudioLife

0
luxman-d-05-inside-tray

Altijd al benieuwd wat nu de hoorbare verschillen zijn tussen Accuphase en Luxman? Ga het beluisteren bij de show van AudioLife. Op 21 januari zetten ze deze twee iconen van de hifi-wereld naast elkaar.

Hierbij de uitnodiging van AudioLife

luxman-d-05-inside-trayGeen 2 merken hebben zo?n uitvoerige geschiedenis als Accuphase en Luxman. Beide geliefd om hun kwaliteit, gave looks en eindeloze betrouwbaarheid. Het verschil in muzikaliteit? Kom het zelf beoordelen! Op zaterdag 21 januari van 11.00 ? 15.00 uur zet Audio-Life Accuphase en Luxman tegenover elkaar.

Het Internet staat vol van deze strijd der titanen. Maar er is maar 1 manier om er achter te komen welke je het mooiste vindt: beluister zelf de versterkers en CD-spelers van beide merken, rechtstreeks tegenover elkaar.

Serieuze speakers hebben beide merken niet, maar Audio-Life gelukkig wel. Er zal afwisselend worden gespeeld op de Devore Fidelity Gibbon Nines vloerstaanders en Gibbon 3XL monitors. Unieke speakers uit de States, nu voor de eerste keer op een show te horen in de Benelux!

In het muziektheater
De demonstratie vindt plaats in de winkel van Audio-Life: een oude melkfabriek omgetoverd tot een muziektheater vol verschillende sferen. Een podium, een bar, marmeren vloer, kaarslicht, 4 luisterkamers… Je wordt verzekerd dat je zo?n ?winkel? nog nooit eerder gezien hebt.

Hopelijk tot 21 januari!

Aanmelden
Ivm (on)verwachtte opkomst stellen we aanmelden op prijs. Doe dat via audio-life.nl/show.