Nieuw: Musical Fidelity M1 PWR

0
M1 PWR

NIEUWS – De Musical Fidelity M1-lijn is een groot succes. De CliC, Dac, HPA, CDT en Vi NL zijn stuk voor stuk successen voor Musical Fidelity. Tijd voor een goede eindversterker.

M1 PWREen set speelt niets zonder dat er een eindversterker in de keten zit. Dat miste nog bij de M1-lijn. Wie bezig was met sparen en opbouwen, kan nu de serie compleet maken. De M1 PWR kan als stereo, of als mono-eindversterker ingezet worden. In mono levert hij 100 watt in 8 Ohm , in stereo twee keer 65 watt. Geen klasse-D vermoedelijk. De M1 PWR kost 995 euro.

Hieronder het bericht van Viertron:

De naam doet misschien al iets vermoeden. Maar het gaat hier niet om zomaar een eindversterker. De M1 PWR is ontwikkeld met de M1 CLiC in gedachten. Uiteraard is deze kleine reus ook inzetbaar voor andere toepassingen. Deze eindversterker is namelijk een alleskunner. Te gebruiken als monoblok (100W 8?), stereo eindversterker (65W p/k in 8?) of deel uitmakend van een volwassen surroundopstelling. Stabiel als hij is, stuurt hij de meest lastige luidspreker met gemak aan. Een prestatie die verwacht mag worden van een echte Musical Fidelity. Op 50% van het formaat krijg je 100% kwaliteit. De M1 PWR is leverbaar in zilveren en zwarte uitvoering en kost ? 995,-.

De Musical Fidelity M1 PWR is vanaf medio februari 2012 verkrijgbaar bij de betere hifi speciaalzaak. Kijk voor meer informatie over de Musical Fidelity M1 PWR op www.viertron.nl