maandag, juni 17, 2024
Home Geen categorie Sonos update voor bescherming inloggegevens

Sonos update voor bescherming inloggegevens

0
Sonos update voor bescherming inloggegevens

Sonos rolt vandaag een update uit om inloggegevens van Sonos-diensten van gebruikers te beschermen. Sonos laat via een e-mail weten dat ze er op aandringen de update door te voeren. Er zijn volgens Sonos nog geen gegevens buit gemaakt.

Hieronder treft u de mail van Sonos aan:

Sonos-LogoHet beschermen van de (persoonlijke) gegevens van klanten heeft voor Sonos de hoogste prioriteit. Vandaag hebben we een verbetering uitgebracht voor de beveiliging van het Sonos Wireless HiFi System ? versie 3.6.1 van de Sonos-software. U dient uw systeem zo snel mogelijk bij te werken. Ga daartoe met een Sonos Controller naar Systeeminstellingen en selecteer Online updates.

Met deze update wordt een bug verholpen die in uitzonderlijke gevallen een onbevoegde toegang zou kunnen geven tot de gebruikersnamen en wachtwoorden van services die worden gebruikt met Sonos. We hebben op dit moment nog geen bericht ontvangen over klantgegevens die zijn misbruikt. Als u bewijs hebt dat iemand ten onrechte toegang heeft gekregen tot uw accountreferenties, neemt u contact op met de klantenservice van Sonos via http://www.sonos.com/support.

Naast het bijwerken van het Sonos-systeem met deze verbetering van de beveiliging, dient u er ook altijd voor te zorgen dat u verschillende, moeilijk achterhaalbare wachtwoorden gebruikt voor uw online accounts.

Voordat u het systeem bijwerkt, moet u wachtrijen die u wilt bewaren, opslaan.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.