Teufel strooit met koptelefoons

0
monster_beats_by_dr_dre_studio

Wellicht hebt u het opgepikt in het nieuws: Beats by Dr Dre zijn gewild. En dat heeft als gevolg dat ze aardig veel gestolen worden op straat. Bijzonder vervelend. Zeker als de hoofdtelefoon net nieuw is… en het de enige is die je bezit. Teufel geeft de gedupeerden een setje Aureol Massive cadeau!

monster_beats_by_dr_dre_studioHet is een bijzonder slimme marketing-truuk… geef iedereen die baalt en gevoelig is voor een nieuw product één van je eigen producten cadeau. Dat is gewoon een win / win situatie. De gedupeerden zien je al een sympatieke partij én zijn blij met een nieuw vervangend product. De donerende partij wint aan naamsbekendheid en imago. En wat is daar nu mis mee?

Hierbij het bericht van Teufel:

Vandaag en gisteren verschenen er berichten in de Nederlandse media dat mensen op straat worden beroofd van hun Dr. Dre koptelefoon. De populaire koptelefoon is de afgelopen weken al meermaals iemand afhandig gemaakt. Teufel Audio, een Berlijnse audiofabrikant, komt de gedupeerden graag tegemoet en geeft de pechvogels een hoofdtelefoon uit eigen assortiment kado.

Onder andere de NOS schrijft dat in Den Haag en Zoetermeer al meerdere jongeren van hun koptelefoon zijn beroofd. De vaak opvallend gekleurde koptelefoon is niet goedkoop en kan bijna worden beschouwd als een mode-accessoire. Blijkbaar is de koptelefoon zo gewild dat kinderen tussen de 12 en 15 jaar de koptelefoon van leeftijdsgenoten stelen.

Aureol Massive kado

Omdat een nieuwe Dr. Dre veel geld kost, maar muziek luisteren op straat nu eenmaal wel een koptelefoon vereist, komt Teufel Audio de slachtoffers graag tegemoet. Doe aangifte van deze diefstal en je krijgt van Teufel Audio een nieuwe koptelefoon. Gewoon, omdat je niet zonder kunt! Teufel Audio geeft iedereen waarvan de Beats by Dr. Dre gestolen is een Aureol Massive kado. De Aureol Massive van Teufel Audio is een oerdegelijke, robuuste koptelefoon, zonder poespas. Geen hoogstaand design, maar de Aureol Massive staat wel voor goede geluidskwaliteit.

Actie

Teufel Audio geeft iedereen waarvan de Beats by Dr. Dre koptelefoon is gestolen een Aureol Massive kado. Daarvoor sturen de gedupeerden een digitale versie (scan of foto) van de politie-aangifte naar[email protected]. De actie is geldig t/m 13.02.2012.