TransmissionAudio M1 i luidspreker in STS Digital demoruimte

0

STS Digital gebruikt sinds kort TransmissionAudio-luidsprekers in één van de demoruimtes. Het geeft volgens importeur TingshaAudio aan hoe eerlijk deze luidsprekers weergeven. 

Het persbericht van TingshaAudio:

De ?Crystal Sound of Sweden? beroert menig muziekliefhebber. Onze voorstellingen op diverse eindejaarshows 2011 en HighEnd Show te Alkmaar brachten ons veel lovende kritieken over de uitnodigende eigenschappen van onze speakers.

Met trots melden wij u het nieuwe dealership met STS Digital , de wereldberoemde professionele opnamestudio die onze monitor M1i demonstreert op Marantz in haar derde demoruimte. Fritz de With, balanced engineer bericht ons:

“Dear friends via Jean Paul ,we have now in our STS DIGITAL dvd/blue ray demo room the Transmissionaudio m1 i loudspeaker. This Loudspeaker is the hottest and most comprehensive speaker,that get five stars from the STS golden ears club..Here we recognise an company that taking the hi-fi industry in groundbreaking new directions..and they will go to higher grounds we know. STS DIGITAL love the speaker a recommendation you can trust…because we love music..we love to record it..and we love a well sounding play back..”

In een samenwerking met ons en speciaal voor TransmissionAudio speakers komt er ook een HighEnd CD live opgenomen in het concertgebouw van Amsterdam & gemasterd door STS Digital die wereldwijd verspreid zal worden. Deze exclusieve opnamen zullen indien de planning gehaald wordt geïntroduceerd worden te Munchen HighEnd in Mei 2012.

Deze CD zal ook bij alle dealers kunnen beluisterd worden en luidt een nieuwe referentie. Om enig idee te krijgen over de waliteiten van onze speakers zijn al heel wat rapporten geschreven, eentje leest u hier: http://web.me.com/tingshaaudio/Site/TRANSMISSION_AUDIO_RibbonLuidspreker_files/
Kennismaking%20met%20Transmission%20Audio.pdf

Als u het zelf wil beoordelen bent u welkom op onze vele demo?s, breng vooral uw muziek mee… www.TingshaAudio.be
Erkende dealers TransmissionAudio luidsprekers:

www.alphahighend.be – Antwerpen
www.sts-digital.nl – Amersfoort

TingshaAudio – Benelux Import TransmissionAudio speakers – maart 2012