Azur 851 C DAC/CD-speler/voorversterker

0
Cambridge 851-serie

NIEUWS – We hebben er nog maar weinig over gehoord, maar wij hebben wat info over de 851-serie van Cambridge Audio. We hebben een PDF met alle informatie bijgevoegd voor de geïnteresseerde lezers. 

Cambridge 851-serieWat Cambridge natuurlijk heeft geprobeerd, is een nog mooiere serie neer te zetten. Een serie die in ieder geval zijn voorganger voorbij streeft op gebied van flexibiliteit en muzikaliteit. De versterker (de 851A) heeft weer de zelf ontwikkelde klasse XD-technologie onder de kap. Een verbetering op de klasse A/B-technologie. De 851A levert 2 x 120 watt in 8 Ohm en 2 x 200 watt in 4 Ohm. Ruim voldoende voor menig luidspreker.

De 851C is een cd-speler, dac en voorversterker. De 851C heeft talloze inputs. Denk aan:

  • usb
  • coaxiaal
  • aes
  • optisch

Daarmee is de 851c behoorlijk ruim bemeten. Combineer dat met gebalanceerd uit, cinch-uit en digitale uitgangen en je hebt een behoorlijk flexibel geheel. De prijzen van de 851-serie zijn niet officieel bekend, maar reken rond de 1199 euro per stuk.

Cambridge Audio 851-serie informatie (PDF)