IsoTek introduceert de EVO3

0

NIEUWS – Schone energie is voor ieder hifisysteem belangrijk. Dat weten we maar al te goed bij Alpha Audio. Vaak betekent dat echter een forse investering in filters of regeneratoren. IsoTek heeft nu een vrij betaalbare oplossing: de EVO3 die een compleet systeem kan voorzien van schonere energie. De prijs: 799 euro.

Hieronder het bericht van IsoTek:

IsoTek heeft de EVO3 Solus geïntroduceerd, een netspanningsfilter/-conditioner in een zware behuizing die past in elk standaard hifi-rek. De EVO 3 is de opvolger van de GII Solus.

Door de goede eigenschappen van de GII Solus te combineren met de nieuwste technologie van de toplijn ontstaat een nieuwe referentie in deze klasse. De EVO3 Solus kan een compleet Home Theater-systeem in één keer verbeteren met een dynamischer weergave, strakker laag, meer ruimte en ?lucht? in het hoog plus een schoner geluid- en beeldweergave, voor een betaalbare prijs.

In een Home Theater-systeem zijn vooral de beeldweergavecomponenten (DVD, beeldscherm, etc.) gevoelig voor netstroomproblemen. Een goede netspannings-?conditioner? heeft een positief effect op de beeldkwaliteit: minder storingen, meer detaillering en een rustiger beeld. De piekstroombeveiliging beschermt tegen pieken van maximaal 22.500 A en is zelf herstellend. Na een piek herstelt het systeem zich, zodat de aangesloten apparatuur altijd beveiligd blijft.

De zes aansluitingen zijn volledig van elkaar geïsoleerd en verbonden met de centrale aarde, de ?Polaris X? technologie. Ze zijn ook onafhankelijk gefilterd via ?Differential Gating?, waarmee onderlinge beïnvloeding wordt voorkomen. De netfilters zijn gebaseerd op de nieuwste EVO3-technologie en werken optimaal, zonder enige beperking aan het piekvermogen van de aansluiting.

De bedrading is volledig symmetrisch opgebouwd door middel van K.E.R.P.-technologie. Bij de K.E.R.P.-technologie (Kirchoff?s Equal Path of Resistance) is de bedrading volledig symmetrisch uitgevoerd. Hierdoor worden stoorsignalen onderdrukt en hebben de afzonderlijke aansluitingen geen effect op elkaar. Dit zorgt voor een meer coherent geluidsbeeld. De massieve aluminium behuizing van 7,5 kilo zorgt daarbij voor extra afscherming (Faraday-kooi) en aarding.

De IsoTek EVO3 Solus is uit voorraad leverbaar, de verkoopprijs is ? 799. Kijk voor meer informatie op de website van importeur Monitor Audio Nederland.