Oehlbach lanceert PRO-IN hdmi-kabels

0
Oehlbach Pro-In kabel-2

NIEUWS – Hdmi-kabeltjes kennen we allemaal inmiddels wel. Erg handig, aangezien beeld, geluid, netwerk en andere info door één kabel gaan. En je kan ze kopen voor een paar euro. Oehlbach is een grote kabelfabrikant en heeft natuurlijk ook hdmi-kabels. Ook voor installateurs. Zoals de nieuwe PRO-IN-serie. 

Oehlbach Pro-In kabel-2Oehlbach introduceert binnen de PRO-IN serie voor de installateur de MultiLine 19 Pin HDMI. Deze kabel zorgt voor oplossingen voor praktische  problemen die zich bij HDMI installatie vaak voordoen.

Met de nieuwe MultiLine HDMI kabel kan iedereen een HDMI kabel tot wel 20 meter door een 5¼ installatiebuis trekken. Deze kabel is voorzien van ronde 19-Pin female connectoren  daarop naargelang de behoefte een trekveeradapter, HDMI connector of multimedia inbouwpaneel kan worden gedraaid. Deze High Speed MultiLine HDMI kabel is leverbaar in 12 lengtes en is geschikt voor 3D weergave en ethernet. De kabel kan afgemonteerd worden met traditionele HDMI connectoren of kan worden gemonteerd aan een multimediapaneel dat past in wandcontactdozen of goten. De kabelmantel is halogeenvrij.

De MultiLine 19-Pin hdmi kabel is leverbaar in 12 verschillende lengtes, variërend tussen de 1,2 meter en 20 meter. De prijzen liggen tussen de 74,95 euro voor de kortste en 409 euro voor de langste, incl. btw. Bij elke kabel worden twee trekveeradapters meegeleverd om tijdens de installatie de connector te vrijwaarden van stof en vuil.