Samsung neemt clouddienst mSpot over

0
mSpot

Het moest er een keer van komen: Samsung die een complete dienst over neemt. In dit geval een clouddienst die naadloos aansluit bij hun HUB. (Het tv-platform). Het gaat om mSpot… Waarom het wiel opnieuw uitvinden als een ander het al heeft gedaan?

mSpotMet mSpot kun je muziek online opslaan en vanaf een ander internetapparaat streamen. Door de overname krijgen Samsung-gebruikers wereldwijd de beschikking over een clouddienst.

Naast het streamen en opslaan van muziek, kun je met mSpot ook films kijken en huren. mSpot heeft namelijk contacten met de grote filmstudio?s Disney, Sony en Paramount. Daarnaast biedt mSpot een streaming radiodienst aan. In de Verenigde Staten kunnen gebruikers voor slechts een paar dollar per maand 40 GB aan muziek online opslaan en vanaf de smartphone, tablet of computer afspelen. Hiermee is mSpot vooral een concurrent voor diensten als Spotify en de iCloud van Apple. Wat Samsung precies met mSpot gaat doen heeft het Koreaanse bedrijf niet bekendgemaakt.