AudioQuest DragonFly bij Unique Music

0
AudioQuest DragonFly usb dac

NIEUWS – Soms gaan dingen sneller dan we denken! Was de nieuwe portable dac nog maar net te bewonderen op de High End in München, nu ligt hij al bij Unique Music! Een erg leuke primeur voor de fans van usb-dacs en streaming

AudioQuest DragonFly usb dac

Usb-audio groeit enorm in populariteit. Niet gek, want het werk gemakkelijk. Er zijn echter usb-dacs en er zijn usb-dacs. Het draait allemaal om implementatie en keuze voor de juiste chips. AudioQuest gebruikt de ESS Sabre dac. Een dac die we ook hebben gezien / gehoord in de Mytek Stereo192. Een bijzonder mooi product. Deze usb-dac van AudioQuest belooft dus heel wat!

Hieronder het bericht van Unique Music

AudioQuest primeur bij Unique Music

Voor het eerst gespot in München en nu te bewonderen bij Unique Music, de meest portable DAC van AudioQuest. De DragonFly is een externe geluidskaart op USB met de mogelijkheid om rechtstreeks een hoofdtelefoon of actieve speakers op aan te sluiten. De volumeregeling gebeurt in 64 stappen en kan ook fixed worden ingesteld voor gebruik op een receiver of voorversterker. De gebruikte DAC chip is een ESS Sabre en deze is in veel duurdere DACs terug te vinden! De USB ondersteunt asynchroon klasse 1 data transfer met een resolutie van 24 bits en een bandbreedte van 96 kHz. Jitter wordt geminimaliseerd door gebruik te maken van een Dual Master Clock systeem. Neem contact op met Unique Music voor dit leuke vaderdag cadeau: [email protected]