High-end Streaming bij Audio-Life

0

NIEUWS – Altijd al geïnteresseerd geweest in streamen? Maar dan op heel hoog niveau? Dat kan nu, want Audio-Life geeft op 30 juni een show rondom een aantal streamers. 

Hieronder de show-gegevens. 

Op zaterdag 30 juni organiseert Audio-Life in Buren een show die volledig in het teken zal staan van high-end streaming audio toepassingen. Er zijn demonstraties met producten van PS Audio, Weiss, Resolution Audio en 47 Labs.

Streaming audio heeft toekomst, daar zijn we van overtuigd. Het gebruiksgemak is onovertroffen maar de geluidskwaliteit van conventionele streaming audio laat veelal ruimte voor verbetering. De weergave is vaak onnatuurlijk, klinkt ?digitaal? en mist de diversiteit en rijkdom aan klanken die zo kenmerkend is voor live geluid. Maar het kan ook anders… Op zaterdag 30 juni willen wij iedereen laten ervaren dat je ook met streaming audio van een natuurgetrouwe, muzikale geluidsweergave kan genieten.

De merken
De afgelopen jaren zijn er door Audio-Life vele streaming audio produkten beproefd en getest. Maar slechts enkele apparaten mochten blijven. Deze hebben met elkaar gemeen dat de focus ligt op muzikaliteit in plaats van ?features?. Wat niet wil zeggen dat het bij deze apparaten aan features ontbreekt… de keuze is aan jou:

– PS Audio PerfectWave MKII
USB D/A converter, Music Server, volumeregeling

– Weiss DAC202
FireWire D/A converter

– Resolution Audio Cantata Music Center
USB D/A converter, CD-speler, volumeregeling

– 47 Labs
USB D/A converter

Kom langs!
Iedereen die zin heeft in een gezellige muziekdag en wil ervaren dat streaming audio een steeds betere en muzikalere bron wordt, is welkom op zaterdag 30 juni tussen 10.00 – 17.00 uur!

Show-gegevens

Datum :          zaterdag 30 juni
Tijd :               10.00 ? 17.00 uur
Plaats :          Hulsterstraat 26a, Buren