Passieve toeter voor iPhone

0
Megaphone_intro1

NIEUWS – Wow… dit is nog eens design! We hebben al aardig wat passieve oplossingen gezien voor de iPhone, maar deze MegaPhone-toeter is toch wel een parel. Helaas ook een dure parel: 399 euro voor de gewone versie en 599 euro voor een 24-karaat gouden versie (bladgoud).

Er zijn gigantisch veel docking-stations voor de iPhone. Talloze modellen zijn dertien in een dozijn. Deze passieve versterker van MegaPhone is toch anders. De toeter is natuurlijk een eeuwenoud principe. Maar ja: de natuurkunde werkt gewoon. En dat zal het altijd blijven doen. We vragen ons wel af hoe het zit met lage tonen. Die kan een iPhone namelijk niet weergeven van zichzelf. En er zal dan ook niet veel te versterken zijn.

De toeter is van keramisch materiaal. Deze kan wit of zwart gemaakt worden. Tevens is er een 24 karaat bladgouden versie te koop voor 200 euro meer: 599 euro in totaal dus.

Hier is een video’tje