Audio Physic introduceert Classic Line

0

NIEUWS – Kijk, dat is mooi nieuws! Audio Physic heeft een nieuwe serie: de Classic Line. Er komen een aantal modellen waarvan er al twee beschikbaar zijn. De Classic 10 en de Classic 20. Later komt nog een Classic Compact en een Classic Center. Het mag duidelijk zijn dat deze serie voor de thuisbioscoop is. 

Er komen een aantal kleuren: hoogglans wit en hoogglans zwart. Daarbij komt nog een glasafwerking die mogelijk is door een sandwich kastconstructie. Verder kunnen we melden dat het om een basreflex-systeem gaat. Bij de Classic 10, Compact en Center gaat het om een geïntegreerde poort. Samen met de verwisselbare frontpanelen (open of met doek) ontstaat een lekker strak uiterlijk.

Dan de aansluitingen: die komen bij WBT vandaan en zijn nieuw voor deze serie ontwikkeld. Ook de uidsprekerunits zijn nieuw. Volgens Audio Physic zorgen deze voor een lekker ontspannen en toegankelijke weergave. Wat ze daar mee bedoelen is een beetje een raadsel. Een setje Classic 10 luidsprekers kost 1600 euro per paar, wat zeer schappelijk is.

Dan nog een nieuwtje: Audio Physic heeft de Virgo 25 plus+ geïntroduceerd. Deze is al op de High End in München getoond, maar goed: we willen het nieuws u niet onthouden. Dit model vult in de Reference lijn de ruimte tussen de Virgo 25 en de Avantera. Uiteraard zijn er weer wat tweaks doorgevoerd. Denk aan nieuwe dempingsmaterialen en nieuwe WBT-aansluitingen. Het moet in ieder geval beter klinken dan de ‘gewone? Virgo 25.

De nieuwe Virgo 25 plus+ kost ongeveer ? 10.000 per paar.