Avid komt met Pellar voorversterker

0

NIEUWS – Avid is een grote naam onder de vinyl-liefhebbers. Het merk staat al jaren voor degelijke producten die scherp geprijsd zijn. En voor producten die in de top hun mannetje staan. Nu heeft het beroemde merk een nieuwe phono-voorversterker: de Pellar. Een prachtige voortrap voor ?845.

Hieronder het bericht van Stageacoustics:

Sinds 1995 is AVID HiFI een begrip in de markt voor compromisloze ontwerpen van platenspelers en phono voorversterkers op het aller hoogste niveau. Met de komst van de nieuwe PELLAR voorversterker is AVID erin geslaagd een model te ontwerpen voor een zeer scherpe prijsstelling maar tegelijkertijd ongekend hoog niveau in deze prijsklasse.

De Pellar is ontwikkeld met eenzelfde filosofie als de befaamde Pulsus en deelt tevens een groot aantal zelfde componenten. De Pellar heeft een ingebouwde voeding maar tegelijkertijd een ultralaag ruisniveau. De voorversterker is geschikt voor zowel Moving Magnet (MM) als Moving Coil (MC) elementen. De ingangsweerstand is instelbaar voor een juiste afstemming op het toegepaste element. Uniek in deze prijsklasse.

De Pellar ligt in de winkels  voor ? 845,-