Bach Audio heeft netkabels

0

NIEUWS – Bach Audio, bekend van de schattige en uiterst muzikale luidsprekers (naar onze mening), heeft nu ook netkabels. Netkabels? Ja, wij waren ook even verbaasd. Er komen drie modellen: de Pro, de Special en de Master.

Aan de kabels is veel zorg besteed. Alle pluggen zijn van Rhodium plated copper. Net als de interlinks en luidsprekerkabels. En ook bij de netkabels wordt gebruik gemaakt van katoen en rubber om de kabels af te werken en af te schermen.

De opbouw bestaat uit 3 x 3,3 mm getwiste aders bij de Pro. Bij de Special en Master is dat 2 x 3,3 en een extra 1,3mm aardedraad om de nul en fase gewikkeld (tegengesteld) om hoogfrequente storing te filteren zonder te dempen. (volgens Bach).

Prijzen zijn ook bekend. De Bach Pro en kost vanaf 0,75mtr ? 425,-. De Bach Special met Alu/Carbon stekers ? 625,-. De dubbel afgeschermde Bach Master begint bij ? 750,-/stuk.