Dun, dunner, dunst: TrueAudio Thin-serie

0

NIEUWS – Het kan altijd dunner, moet BMB gedacht hebben. De nieuwe Thin luidsprekers zijn dunner dan een gemiddeld colablikje hoog is. Ideaal voor wie niet veel ruimte heeft in het plafond of in de muur. 

De inbouwdiepte van de TrueAudio Thin is net 6cm. Dat is inclusief de ombouw… echt heel dun dus. De grille is frameloos en kan in elke kleur geschilderd worden. BMB heeft deze thin-serie speciaal voor de Europese markt ontwikkeld. Een markt waarbij eisen steeds strenger zijn. Wie een interieur ontwikkeld heeft geen zin om om een installatie heen te ontwerpen. Inbouwruimte is lang niet altijd groot. Vandaar dat dit een prettige oplossing kan zijn.

Over de kwaliteit durven we niets te zeggen. De specificaties vindt u hieronder:

 

peaker Type: 2 way in-ceiling
Woofer: 5″ Injected Polypropylene
Tweeter: 1″ silk soft dome
Power: 5 – 75 watts
Impedance: 8 ohms
Frequency Response: 65 – 20k Hz
Sensitivity: 90 dB
Grill Material: Framless Steel
Finish Dimensions: 6.75″ (171 mm) W 2.375″ (60 mm) D
Cutout Dimensions: 5.5″ (140 mm)