Demo PMC en Cary bij Zwaard Hifi

0
Cary PMC bij Zwaard Hifi

NIEUWS – Zwaard Hifi heeft binnenkort een leuke demo van PMC en Cary Audio Design. Het gaat om de PCM IB2i-luidsprekers en een setje monoblokken van Cary Audio: de CAD805SE. 

Een mooie demo bij een winkel die zijn jubileum viert. Wat wil je nog meer? Volgens Stageacoustics is het een prachtige set die – hoe kan het anders – de live-weergave leuk weet te benaderen. Wilt u weten of ze gelijk hebben? Ga lekker langs. De set staat de komende weken te spelen.

Cary PMC bij Zwaard HifiHierbij het bericht van Stageacoustics

Muziek enthousiasten  kunnen de komende weken een unieke luisterervaring beleven in het Rotterdamse en wel bij de jubilerende hifi studio Zwaard.

Een ultime samenstelling van hifi componenten van Cary Audio Design en PMC luidsprekers staan garant voor een ongekende muziekbeleving, waarbij de kleinste details moeiteloos en vooral op natuurlijke wijze worden weergegeven.

De set is opgebouwd uit Cary Audio Design CAD805SE monoblokken, elk 55 Watt klasse A,  een SLP98 L voorversterker, de CD 303T SACD professional, met een dynamisch bereik van maar liefst 132dB, in combinatie met de PMC IB2i.

Belangstellende kunnen bij voorkeur op afspraak hun favoriete muziekstukken bij Hifi Studio Zwaard komen beluisteren.

 

Stageacoustics