Klipsch G-17 nu wifi direct

0

NIEUWS – Wat Libratone kan, kunnen wij ook, moet Klipsch gedacht hebben. Hun G-17 AirPlay speaker kan nu ook autonoom een wifi-verbinding maken met een iDevice. Kortom: ook de Klipsch kan zonder wifi-netwerk verbinding maken en via AirPlay streamen.

De G-17 is geen nieuwe AirPlay speaker. Hij was al op de IFA-2011 te bewonderen. Echter: Klipsch heeft de firmware netjes up to date gehouden en vanaf nu is de Klipsch-speaker in staat een directe wifi-verbinding op te zetten, waardoor een gebruiker geen wifi-netwerk meer nodig heeft om te streamen via AirPlay. Wel zo handig, nietwaar?

Waar kennen we dat grapje van? Inderdaad: Libratone… die pochte er nog mee met de Zipp AirPlay. Ze zijn dus niet de enige. De Klipsch is echter iets duurder met ongeveer 449 euro.