Music2 levert 10 jaar garantie op Octave

0
Octave 10 jaar garantie Music2

NIEUWS – Goed nieuws voor wie graag op zeker speelt: Music2 – importeur van Octave – levert vanaf nu 10 jaar garantie op de versterkers. Ze zijn zo betrouwbaar dat ze dit met gemak aandurven. Uiteraard moet u hem dan wel bij een officiële dealer aangeschaft hebben. 

Octave Buizenversterkers met 10 jaar Importeursgarantie!

Vanwege gebleken betrouwbaarheid en onverwoestbaarheid bij de Octave buizenversterkers hebben wij besloten om per 01-09-2012 op alle nieuwe Octave versterkers, mits gekocht bij de officiële Octave dealer, een importeursgarantie te geven van 10 jaar. Hiermee geven wij aan naar consumenten dat wij voor de volle 100% achter ons product staan en u hiermee een jarenlang probleemloos gebruik van deze versterkers kunnen garanderen. Op de buizen geven wij een garantie van 1 jaar!

Ook tijdens de X-FI Show 2012 zullen wij u de kwaliteiten van Octave Audio demonstreren, en wel met de officiele introductie van de MRE 220 mono eindversterkers in de BeNeLux. Ook zal de Octave Phonomodul zijn voorzien van de nieuwste MC Step-Up module tijdens onze analoge demo’s, een fantastische upgrade voor iedere Phonomodul bezitter. Als laatste Octave High-Light tijdens deze show zullen wij u ook de nieuwe HP300SE buizen voorversterker introduceren.

Wij zien u graag verschijnen op stand nummer 40 tijdens de X-FI Audio Show 2012 op 29- of 30 september te Veldhoven!