Synthesis bij Auditorium Mimesis

0

NIEUWS – De Belgische dealer Auditorium Mimesis is binnenkort dealer van Synthesis. Een relatief jong, Italiaans merk, want het stamt uit 1992. Het merk werkt uitsluitend met buizen en zijn handgemaakt. 

Het is natuurlijk altijd mooi om te zien dat een dealer volledig handgemaakte, high-end audio gaat voeren. En om het nog mooier te maken, quoten we even de dealer:

Auditorium Mimesis: ?Om met dit merk op een degelijke manier uit te pakken, kozen we meteen voor het vlagschip: de Synthesis A100T geïntegreerde stereo versterker. Deze krachtpatser levert moeiteloos 100 Watt met niet minder dan vier KT66 buizen per kanaal. Zelfs de moeilijkste luidsprekers worden hiermee probleemloos aangestuurd.?

Auditorium Mimesis
Binnenslag 38
B – 9920 Lovendegem
T: 0479 268 068
F: 09 372 74 03
E: [email protected]