Colab demo van Accuphase

0
Accuphase demo

NIEUWS – Wie graag eens naar een degelijke setup van Accuphase wil luisteren kan dit weekend bij Colab terecht. Die geeft een demo van een indrukwekkende line-up van Accuphase. 

Tijdens het weekend van 13 en 14 oktober bent u uitgenodigd in die oase bij Colab voor een voorstelling van de muzikale weergave instrumenten van dit merk.

Twee systemen met verschillende ambities zullen u worden gepresenteerd :

Het eerste systeem koppelt de DP-400 CD-speler en de E-460 geïntegreerde versterker met een Belgische première, de Marten Duke standmount luidsprekers, die het grote auditorium bij Colab met gemak vullen. U zult versteld staan van het resultaat.

Om de elegante vloerstaanders, de Estelon XA, aan te sturen, wordt er gekozen voor niets minder dan de Accuphase M-6000 monoblokken die maar liefst 1200 watt kunnen aanleveren. Die voeden de C-2110 voorversterker met de optionele DAC-30 kaart. Als bron kan u ook kennis maken met het DP-801 transport in combinatie met de Accuphase DC-801 DAC.

Bij beide systemen wordt de cablage aan Purist Audio Design toevertrouwd.

Het adres: Vilvoordsesteenweg 110, 1860 Meise. Het auditorium zal tijdens het event geopend zijn van 10 tot 22pm. Paul Hattink, de Accuphase distributeur zal aanwezig zijn met zijn gitaar en goed humeur om uw vragen te beantwoorden.

Het kwaliteitsniveau die Accuphase nastreeft maakt massaproductie onmogelijk. De middelen die gebruikt worden koppelen geavanceerde technologie aan puur vakmanschap. De productie is altijd gelimiteerd. Ook worden de Accuphase producten enkel aangeboden door een beperkt aantal, zorgvuldig geselecteerde winkels.

De Accuphase apparatuur heeft als enige bestaansreden de hoogste normen qua geluidsproductie na te streven. In deze filosofie ontsnappen ze aan de grillen van de mode. Of zoals Jean Cocteau het zei : ?La mode, c?est ce qui se démode?

U bent allen welgekomen om het geluid en de kwaliteit van Accuphase te ontdekken.

Mata aimashou.