Genelec toont G- en F-series op ISE

0
De Genelec G-series is de eerste serie voor de woonkamer

NIEUWS – Het is wellicht wat vroeg voor nieuws over ISE, maar toch willen we graag melden dat Genelec zijn nieuwe F- en G-serie gaat tonen op ISE 2013. De ISE is van 29 tot en met 31 januari 2013 in Amsterdam Rai. 

De Genelec G-series is de eerste serie voor de woonkamerGenelec is meer een studiomerk dan een luidsprekermerk dat zich richt op de huiskamer. Dat is nu verandert met de F- en G-serie die bedoeld is voor de thuisgebruiker. De F-series bestaat uit drie actieve subwoofers. De G-series is opgebouwd uit vier actieve luidsprekers.

Genelec gaat prat op het lage energieverbruik van de serie. Alle luidsprekers voldoen aan de strenge energienormen, Zelfs de ErP-norm van 2013 die nog niet verplicht is. En voor de echte milieufans: de serie is opgetrokken uit gerecycled aluminium.

Natuurlijk zijn de G- en F-serie te combineren. Al is dat niet noodzakelijk. Genelec meldt dat de G-serie prima in staat is om een kamer te vullen: groot of klein. Voor elke ruimte is wel een geschikt model. Hanidig zijn de vele instellingen en flexibele aansluitmogelijkheden, aldus Genelec.

De F-serie is een flexibele subwoofer die gemakkelijk gekoppeld kan worden. Zelfs via een simpele line-out van een mobiele speler. Waarom u dat zou willen, is ons een beetje een raadsel. We zullen het zien op ISE!

Voor specificaties: klik hier.