Harman introduceert nieuwe BDS-systemen

0
Harman BDS 877

NIEUWS – De nieuwe blu-ray thuisbioscoopsystemen van Harman zijn er. De serie bestaat uit een tweetal 2.1-systemen en een drietal 5.1-sets. Variërend in prijs van 1099 euro tot 1749 euro. 

Harman BDS 877Niet iedereen heeft zin om talloze componenten bij elkaar te zoeken. Voor die doelgroep is een alles-in-één systeem met blu-ray, versterker, streamer en luidsprekers ideaal. Zeker als er ook nog bluetooth, AirPlay en de mogelijkheid tot het koppelen van externe apparaten bij komt.

TrueStream

Opvallend is TrueStream waar alle BDS-systemen van voorzien zijn. Deze technologie maakt het mogelijk tot acht bluetooth-apparaten te koppelen. Dat hebben we nog niet vaker gezien.

Ook leuk is dat alle modellen met een app bediend kunnen worden. Er is een app voor zowel Apple iOS als Android. En de spelers zijn natuurlijk voorzien zijn van 3D, maar of iemand daar écht behoefte aan heeft, is de vraag. Maar goed: het zit erin.

Instapper en hoog segment

Voor iedereen is wel een passend model. Tenminste voor iedereen die een complete oplossing zoekt. De 2.1 BDS 375 kost 1099 euro. De BDS 775 die 5.1 biedt, kost 1249 euro. Wilt u een stapje hoger om bijvoorbeeld AirPlay te kunnen gebruiken? Dat kan ook. De BDS 477 (2.1) en 877 (5.1) bieden dit wel en kosten 1299 euro en 1749 euro.