Unique Music biedt Windows 8 htpc

0

NIEUWS – Unique Music is er vroeg mee: een Windows 8 media pc. Unique Music is verbaasd over het gebruiksgemak en de overzichtelijkheid die Windows 8 biedt. Onder meer door de synchronisatie tussen diverse platforms zoals smartphones, tablets en desktops. 

Unique Music gebruikt JRiver als mediapakket. Een pakket waar we al bekend zijn bij Alpha Audio en wat bijzonder prettig werkt. Volgens Unique Music zal de audiofiel zich verbazen over de vloeiende en transparante weergave. JRiver is een alles-in-één oplossing waarmee audio, video en foto’s afgespeeld kunnen worden. Tevens is het mogelijk cd’s te ‘rippen‘.

Leuk is dat Unique Music ook de mogelijkheid biedt om ruimte-akoestiek te corrigeren. Dat gaat softwarematig. De metingen voert Unique Music bij u thuis uit.