zaterdag, juni 22, 2024
Home Geen categorie Nieuwe blu-ray spelers van sony

Nieuwe blu-ray spelers van sony

0
Nieuwe blu-ray spelers van sony

NIEUWS – We vragen ons een beetje af wie er nog behoefte heeft aan een blu-ray speler. Immers: met streaming gaat het allemaal gemakkelijker dan met een optisch schijfje. Sony heeft gelukkig ook aan de toekomst gedacht: de nieuwe blu-ray spelers kunnen ook het netwerk op. 

De nieuwe ‘Sense of Quartz’-lijn heeft niet alleen een nieuw uiterlijk. Ook aan de binnenkant is gedacht. Volgens Sony is de netwerkkaart (draadloos) verbeterd, zodat er betere ontvangst is. En dat is geen onnodige luxe, want wifi is nu eenmaal niet ideaal als er veel netwerken in de buurt zijn. En aangezien Sony zijn SEN (Sony Entertainment Network) belangrijk vindt, zien ze het graag dat u zich registreert en gebruik maakt van de online streamingdiensten die Sony te bieden heeft. Denk aan Sony Music Unlimited en – later dit jaar – Sony Video Unlimited. Dat zijn leuke diensten die zonder twijfel de optische schijfjes gaan verdringen binnen korte tijd.

Er komen vier modellen. Wat precies de onderlinge verschillen zijn, laat Sony nog niet weten. Maar ga er vanuit dat er features wegvallen op de goedkope modellen. Denk aan het type scaling-chip, snelheid van het laden van de schijfjes. Al dan niet streamen van content via upnp, of wellicht een goedkopere wifi-kaart. Zodra we meer weten, laten we het u weten.

Prijzen

De BDP-S5100 kost 160,- euro en is beschikbaar vanaf maart 2013
De BDP-S4100 kost 120,- euro en is beschikbaar vanaf maart 2013
De BDP-S3100 kost 110,- euro en is beschikbaar vanaf maart 2013
De BDP-S1100 kost 85,- euro en is beschikbaar vanaf maart 2013

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.