PMC Recording Sessies

0
Crispin Murray

NIEUWS – Altijd al benieuwd geweest wat voor keuzes er worden gemaakt bij een opname? Crispin Murray – bekend van onder meer Pink Floyd, Peter Gabriel, Queen en U2 – gaat een drietal sessies leiden waarbij hij open staat voor vragen over opnames. 

Crispin Murray

PMC is van origine een studiomerk, maar maakt nu ook modellen voor de consument. Omdat het luidsprekermerk uit de studiowereld komt, weet het zeer goed wat de belangrijke zaken zijn voor een goed resultaat. Een opname die in balans is. Goed klinkt en ook fatsoenlijk klinkt op andere systemen dan high-end.

Om de consument de mogelijkheid te geven inzicht te krijgen in de wereld van opnames – en dat is gewoon interessant, want daar begint het allemaal! – is er een drietal sessies waarbij Crispin Murray uitleg geeft en open staat voor vragen.

Kortom: schrap wat in de agenda! U bent welkom op:

30 Januari Hifi Studio Zwaard te Rotterdam
31 Januari Hanze Hifi te Zwolle
1 Februari Concerto Audio te Amsterdam