Sony Playstation 4 komt voor de kerst

0
Playstation controller

NIEUWS – In het geruchtencircuit gonst het van het nieuws over de nieuwe consoles van Microsoft (Xbox) en Sony. Sony heeft – naar het schijnt – laten weten dat de nieuwe Playstation – de PS4 – deze lente aangekondigd gaat worden. 

Playstation controllerDe Playstation is niet alleen populair onder gamers, maar ook onder liefhebbers van streaming-apparatuur en films. De reden: de PS3 (die nu al sinds 2007 op de markt is) heeft een blu-ray speler en is in staat om te streamen over het netwerk. Ook koppelt Sony er nu talloze diensten aan, zoals Sony Music Unlimited, Vidzone en bijvoorbeeld Youtube en NOS.

Over de nieuwe hardware is nog niets bekend. Net als aanvullende diensten. Uiteraard zeggen insiders dat de console sneller, en beter wordt dan de PS3. Maar dat is niet meer dan logisch, aangezien de chips steeds sneller worden, waardoor en meer mogelijkheden ontsloten worden.

Sony wil de PS4 voor de E3 (grote gamingbeurs) aankondigen en voor de kerst van 2013 in de winkels hebben liggen. De prijs: gok op 350 tot 400 euro.