Canton introduceert your_World

0
Canton your_World
Canton's draadloze audio systeem; volledig Plug & Play

Met your_World zet Canton in op het eenvoudig en betaalbaar draadloos streamen van muziekbestanden. De your_World-lijn bestaat uit twee zenders en twee ontvangers, waarmee “Your wireless HiFi music system” eenvoudig samengesteld kan worden. Volledig plug-and-play; dus zonder een computernetwerk of aanvullende software. Flexidelity volgens Canton.

Canton your_World
Canton's draadloze audio systeem uit de Flexidelity-lijn; volledig plug-and-play.

your_Dock » zender
De your_Dock is een docking station voor een iPhone of een iPod, met gelijktijdige oplaadfunctie. Daarnaast is er een extra 3,5 mm jack audio bron ingang en een line-out voor het aansluiten op een HiFi-systeem aanwezig.

De iPhone/iPod basisfuncties zijn op afstand beschikbaar via de afstandsbedieningen van de ontvangers your_Solo en your_Duo. De reikwijdte gaat tot ca. 20 meter. Leverbaar vanaf september/oktober en de verkoopprijs bedraagt 149 euro.

your_Stick » zender
Een vrije USB-poort op een computer of laptop is voldoende om met your_Stick een brug te slaan tussen PC/Mac en de ontvangers Your_Duo en Your Solo. De dongel heeft ook een extra 3,5 mm jack audio bron ingang. De reikwijdte is gelijk aan die van de your_Dock; tot ca. 20 meter. Leverbaar vanaf september/oktober en de verkoopprijs bedraagt 99 euro.

your_Solo » ontvanger
Een mobiel actief 2 x 50W luidspreker systeem. Wordt geleverd met een afstandsbediening voor aan/uit, zender/bron keuze, volume, mute en met de basisfuncties om een iPhone/iPod te bedienen. Leverbaar begin 2012 in hoogglans zwart en wit. De verkoopprijs is nog niet vastgesteld.

your_Duo » ontvanger
Een paar actieve speakers (2 x 50W). Beide luidsprekers beschikken over een eigen ontvanger en hoeven dus niet met elkaar verbonden te worden. Inclusief afstandsbediening voor aan/uit, zender/bron keuze, volume, mute en met de basisfuncties om iPhone/iPod te bedienen. Afmetingen ca. 24x14x16cm. Leverbaar in hoogglans wit en zwart. Verkoopprijs 499 euro per set.

your_Sub
Een compacte actieve 100W subwoofer maakt de lijn compleet. Het niveau en de overgangsfrequentie zijn regelbaar. Leverbaar begin 2012 in hoogglans zwart en wit. De verkoopprijs is nog niet vastgesteld.

Dus wilt u muziek in verschillende ruimtes met verschillende bronnen? In ieder ruimte gelijktijdig dezelfde muziek of afzonderlijk een eigen keuze bepalen? Met your-World moet dat kunnen.

Meer informatie via deze link.