Arcam 3D upgrade en 5 jaar garantie op de FMJ lijn

0
Arcam AVR600
De 3D upgrade is ook voor bestaande modellen beschikbaar.

Zojuist bereikte ons het bericht dat Arcam per direct 3D upgrades aanbiedt voor de AVR500, AVR600 en AV888. Het volledig nieuw ontwikkelde HDMI board is dankzij de HDMI V1.4 chipset compatible met 3D videosignalen vanaf bijvoorbeeld Blu-Ray bronnen en Gaming Consoles.

Arcam AVR600
De 3D upgrade is ook voor bestaande modellen beschikbaar.

Ontwerp en uitvoering
De extra visuele dimensie die 3D biedt sluit perfect aan bij Arcam?s unieke Low Jitter HDMI protocol, dat de met HDMI verbindingen gepaard gaande digitale tijdsfouten (jitter) terugbrengt naar een extreem laag niveau. Tijdens het ontwerpproces is ook veel aandacht besteed aan het verder optimaliseren van de HDMI communicatie. Dit zien we terug in sneller schakelen van HDMI signalen en een verbeterde compatibiliteit. De vernieuwde AV modellen zijn naast het 3D board ook voorzien van de laatste generatie audio boards waarbij tientallen kleine verbeteringen een nog grotere stabiliteit garanderen. Samenvattend zijn deze nieuwe modellen veel meer dan een kleine aanpassing aan het HDMI board en worden daarmee ?s werelds beste AV receivers en processor nog beter.

Upgraden
Nieuw geproduceerde AVR’s 600 en AV’s 888 zijn voortaan af-fabriek uitgerust met 3D. Er is wel nog een beperkt aantal 2D modellen van de AVR600 tegen de oude prijs beschikbaar. Uiteraard is het mogelijk om bestaande modellen, inclusief de AVR500, op te waarderen naar het 3D platform.

Verkoop adviesprijzen
3D Upgrade ? 599,=
AVR600 (met 3D) ? 4.999,=
AV888 (met 3D) ? 5.699,=

5 Jaar garantie op FMJ modellen
De AVR600 en AV888 modellen worden allemaal in Engeland geproduceerd. Voordat het product de Arcam fabriek verlaat ondergaat deze een zeer intensieve, meerdaagse eindcontrole. Arcam?s garantietermijn van 5 jaar op alle FMJ modellen (met uitzondering van loopwerken) onderschrijft het vertrouwen in de producten en is daarnaast een zekerheid voor de toekomst.