Binnenkort nieuwe Meridian M6 leverbaar

0
Meridian 818
Meridian 818 voorversterker

NIEUWS ? Vanaf medio maart zijn er via importeur Viertron 2 nieuwe producten Meridian leverbaar: de Reference Audio Core 818 voorversterker en de M6 actieve DSP luidsprekerset. Prijzen zijn ons nog niet bekend.

Meridian kennen we als een merk van technische hoogstandjes en innovatieve producten. Zo brachten ze bijvoorbeeld in 2001 al een mijlpaal als de Meridian DSP8000; een digitaal en aktief versterkt luidsprekersysteem. Daarnaast heeft het succes van de 800 Reference Series ook weer een tot een nieuwe aanwinst geleid. Importeur Viertron meldt ons het volgende:

Meridian M6
Meridian M6 actieve DSP luidsprekers

Meridian introduceert nieuwe actieve DSP luidsprekerset; de M6
De naam Meridian staat al jaren bekend om de vernieuwende technieken die zijn toepast op vele gebieden in de muziekindustrie. Eén van de technische hoogtepunten is de lijn actieve DSP luidsprekers. Met de komst van de M6 wordt niet alleen een geheel nieuwe look geïntroduceerd, maar belichaamt hij ook de decennialange ervaring opgedaan met de DSP luidsprekerlijn.

Terwijl de M6 nog steeds de karakteristieke smalle bovenzijde heeft behouden, verraadt de ranke cylindrische vorm het nieuwe ontwerp. Nog beter dan voorheen presteert dit model in iedere willekeurige kamer en weet hij velen gehoormatig aan te spreken. Het zachte design met de ronde vormen laat ook de ogen van alle kanten meegenieten.

Geluidstechnisch speelt het model boven zijn budget. Het nieuwe ontwerp zorgt ervoor dat de geluidsdruk gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld en verschaft een exceptioneel brede ?sweetspot?. Nieuw is de implementatie van een interne subwoofer die neerwaarts straalt. De DSP technologie en de aangepaste versterking (100W+150W) laten de luidsprekerunits optimaal presteren en geven het systeem zijn coherentie. De ranke behuizing van de M6 heeft een zeer starre behuizing, waardoor gemak en autoriteit sleutelwoorden zijn geworden.

Meridian is verkrijgbaar bij de betere hifi speciaalzaak.
Kijk voor meer informatie over Meridian op www.viertron.nl.