Cambridge Audio: UuVol wordt Stream Magic

0

Belangrijk nieuws voor alle Cambridge UuVol-gebruikers. Op 7 maart wordt UuVol namelijk opgevolgd door een nieuw gebruikersplatform: Stream Magic. “Deze stap zal onder andere de gebruikerservaring met en de ondersteuning van de NP30 nog verder doen toenemen”, aldus Cambridge Audio.

Cambridge Audio NP30
Cambridge Audio NP30

Remote apps
De UuVol Remote Apps voor de iPhone en iPad worden opgevolgd door een Stream Magic Remote App. De update hiervoor verschijnt binnenkort in de App Store. Naast de naamsverandering brengt de Stream Magic Remote ook diverse verbeteringen in de omgang met UPnP en Album Art. Aan de Android-gebruikers is ook gedacht, want die kunnen vanaf 7 maart met een beta-release van de Stream Magic Remote hun NP30 bedienen.

Vanaf 7 maart doorgestuurd
Zoals aangekondigd gaat Stream Magic Home op 7 maart live, waardoor een bezoekers van www.uuvol.com automatisch worden doorgestuurd naar www.stream-magic.com. En er kan bij Stream Magic Home gewoon ingelogd worden met de huidige UuVol-logingegevens.

Blauwe tand
Tot slot verschijnt er eveneens op 7 maart een firmware update met als belangrijkste opwaardering de ondersteuning van Bluetooth Audio. Door de BT100 draadloze audio ontvanger toe te voegen aan uw setup wordt het mogelijk om rechtstreeks vanaf een iPhone, smartphone, iPad, tablet, laptop of MacBook audio te streamen naar de NP30. Lees er hier alvast meer over.