Bose vernieuwt Wave systemen

0
Bose Wave III systeem
De vernieuwde Bose Wave III systemen.

De inmiddels bekende Wave radio en het Wave music system hebben meer functionaliteiten gekregen van Bose. Daarbij kunt u denken aan zaken als een geïntegreerde DAB, DAB+ en T-DMB signaalontvangers en een vernieuwde AM/FM-tuner.

Bose Wave III systeem
De vernieuwde Bose Wave III systemen.

De vernieuwde AM/FM-tuner gaat volgens Bose voor een betere ontvangst zorgen. En de komst van de DAB+ en T-DMB signaalontvangers maken het ontvangen van digitale radio-uitzendingen mogelijk.

Gemakkelijk wakker worden
Ook heeft het systeem een dubbele alarmfunctie gekregen, waarmee de wektijden met verschillende volumes en bronnen kunnen worden ingesteld. Tevens is het bedieningsgemak verbeterd door bijvoorbeeld het touchpad bovenop, waarmee het systeem eenvoudig aan- en uit gezet kan worden en ook gemakkelijk de snooze-functie bediend kan worden.

Golf 3
Het Wave music system III beschikt over een cd-speler aan de voorzijde en beide systemen zijn voorzien van een aux-ingang waarmee een iPhone, iPod, HDTV of computer aangesloten kan worden. De Bose Link-ingang maken beide systemen geschikt voor het aansluiten van optionele accessoires, zoals de Wave Bluetooth-adapter voor streaming of de Wave connect kit.

Direct leverbaar
De Bose Wave radio III en het Wave music system III zijn vanaf nu via Bose verkrijgbaar, voor de prijs van respectievelijk ?499,95 en ?699,95. De Wave radio III is beschikbaar in de kleuren platinawit en antracietgrijs. Het Wave music system III is verkrijgbaar in titaniumzilver, platinawit en antracietgrijs. Voor meer informatie is beschikbaar op de website van Bose.