maandag, juni 17, 2024
Home Hi-Fi DEQX HDP-4 leverbaar via AudioSense

DEQX HDP-4 leverbaar via AudioSense

0
DEQX HDP-4 leverbaar via AudioSense
De DEQX HDP-4; voor meer grip op de luidsprekers.

NIEUWS – Wie meer grip wil krijgen op de luidsprekers in relatie tot de kamerakoestiek zou een actief wisselfilter kunnen overwegen. Zo is AudioSense de importeur en leverancier van de DEQX (spreek uit als: ‘deks’) HDP-4.

Dit uitgebreide instelbare systeem is een faselineair actief wisselfilter, voorversterker en ‘room calibration processor’ ineen. Kortom; een totaaloplossing voor wie een betere afstemming wenst tussen luidspreker en ruimte.

Hieronder het uitgebreide persbericht van AudioSense met ondersteunende uitleg:

DEQX HDP-4 voorzijde
De DEQX HDP-4; voor meer grip op de luidsprekers.

DEQX HDP-4
Deqx, voor maximale grip op de luidsprekers, op de kamerakoustiek (staande golven!), op persoonlijke wensen aan het geluid. Grip op de muziekweergave.

De DEQX [?deks?] HDP4 is een actief wisselfilter voor luidsprekersystemen. Deze versie 4 is als een ?ultra rez? HDP3 met 192/24 digitale inputs en de optie USB audio. Standaard nu zijn de mogelijke HDP3 opties aanwezig: gebalanceerd uit (6 x XLR) én digitaal uit (spdif over 75 Ohm bnc).

Er zijn vier presets beschikbaar voor bijvoorbeeld verschillende wisselfilters of verschillende equaliser settings. Met DEQX wordt het faselineaire actieve wisselfilter gebouwd met de speciale software. DEQX is ook het meetapparaat (te besturen met een Windows computer/laptop). Daarnaast is DEQX ook een voorversterker, DAC en heeft een zeer uitgebreide ?roomcorrection?. Je kunt er passief gefilterde luidsprekers actief maken naar een high-end niveau: actief met DEQX. Of geheel zelf een speakersysteem bouwen. Een DEQX eigenaar is lid van de DEQX online Users Group.

Master the art of timing
DEQX is uniek betreffende correctie aan de amplitude in het frequentiedomein maar ook in het fasegedrag oftewel het tijdsdomein. Duizenden frequentiegebieden worden in tijd gecorrigeerd om ervoor te zorgen dat het gehele audiospectrum tegelijkertijd tijd je oor bereikt. Het stereobeeld is dan 3D.

DEQX HDP-4 achterzijde
DEQX HDP-4 achterzijde.

Maatwerk
AudioSense is importeur en leverancier van de Australische DEQX. Deze DEQX is leverbaar in drie uitvoeringen: de HDP4, HDP3 en de Express.

AudioSense heeft een heel scala aan verschillende luidsprekersystemen beschikbaar die met DEQX aangestuurd worden: een 3-weg open baffle met 5 luidsprekerunits, een 2 weg open baffle met de Manger MSW en sub, een gesloten 3 weg systeem en een gesloten 2-weg systeem met ingebouwde eindversterkers. Deze zijn op afspraak te beluisteren. Bij AudioSense kunt u terecht voor complete high-end systemen, voor ombouw van bestaande hoogwaardige passieve luidsprekersystemen naar actief met DEQX, maar ook voor advies hoe de DEQX te gebruiken. AudioSense is hét adres voor de zelfbouwer die met DEQX aan de slag gaat.

Prijs
DEQX HDP4 ? 4995,-
Calibratiekit (software, gekalibreerde meetmicrofoon, kabels) ? 275,-

Kijk voor informatie op de website van AudioSense.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.