Simple Audio-update voegt nieuwe functionaliteiten toe

2
Simple Audio HD sound system
Simple Audio HD sound system

NIEUWS – Eerder deze dag bereikte ons een belangrijk bericht vanuit importeur Audiac, waarin tekst en uitleg wordt gegeven over de nieuwe functionaliteiten die zijn toegekend aan de software voor de producten Roomplayer 1 en 2.

Hieronder leest u het volledige bericht:

Simple Audio HD sound system
Simple Audio HD sound system

Afgelopen maanden heeft u al gebruik kunnen maken van, of regelmatig een beschrijving of update kunnen lezen over, Simple Audio – HET muzieksysteem voor hoge resolutie audio door het hele huis op basis van het lichtnet.

De Roomplayer 1 en 2, waarvan de Roomplayer 1 over een eindversterker beschikt, zijn de eerste twee producten van Simple Audio en sinds ruim twee maanden beschikbaar.

Sinds de introductie van de beide Roomplayers heeft Simple Audio haar software verder ontwikkeld om nieuwe functionaliteiten toe te kunnen voegen. Vanaf vandaag is dan ook deze nieuwe software beschikbaar met de volgende drie belangrijke extra functionaliteiten:

  • Activering van de digitale uitgang tot 24bit/96kHz (Apple Lossless tot 16bit/44,1kHz) hetgeen later dit jaar wordt verhoogd naar 24bit/192kHz.
  • Ondersteuning van UPnP en DLNA mediaservers zoals TwonkyMedia die bijvoorbeeld op een netwerkschijf (NAS) geinstalleerd zijn.
  • Toegang tot de Muziekdienst Deezer met meer dan 15 miljoen beschikbare nummers online.

Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe functionaliteiten moet u zowel uw PC/Mac software updaten, met de PC/Mac software de firmware van uw Roomplayers updaten (onder het Help menu) en de App op uw iPad/iPod/iPhone updaten.

Een uitgebreide beschrijving van de nieuwe functionaliteiten en hoe deze te gebruiken en installeren vindt u op de Simple Audio website.

Met deze extra functionaliteiten is Simple Audio nu nog makkelijker in te zetten in elke kamer van het huis, zolang er maar een stopcontact aanwezig is. En we verwachten nog veel meer van Simple Audio later dit jaar…

Met vriendelijke groet,

Team Audiac

2 REACTIES