maandag, juni 17, 2024
Home Hi-Fi Van Medevoort weg bij Clofis

Van Medevoort weg bij Clofis

0
Van Medevoort weg bij Clofis

NIEUWS – Er is een tijd van komen en gaan… En na twee jaar heeft Van Medevoort besloten Clofis NL als distributeur te laten gaan. Ze hebben de touwtjes weer in eigen handen genomen en voorzien de distributeurs – nationaal en internationaal nu zelf van de producten. 

Van Medevoort is een bekende in hifiland. De fabrikant die al decennia in Maarssen gevestigd is, bouwt al 27 jaar lang audioproducten voor de liefhebbers. Ze hebben de afgelopen twee jaar de distributie in handen gegeven van Clofis. Aan deze samenwerking is nu een einde gekomen. Ad van Medevoort heeft besloten de distributie weer zelf te verzorgen.

Op de website van Van Medevoort is alle informatie rondom de producten te vinden.

Hieronder het bericht van Van Medevoort

Audioart is per 1 augustus 2012 gestopt met Clofis NL als distributeur in Nederland en België (Vlaanderen) voor de Van Medevoort audio consumenten producten en diensten. Wijzigingen in het dealernet kunnen hierdoor eveneens gaan plaatsvinden. Voor B2B en professionele producten blijft de distributie ongewijzigd bij Audioart en/of AudioPart.

De productlijn is in vier groepen verdeeld. Audio producten en kabels voor consumenten, deze worden eveneens standaard geëxporteerd en krijgen een algemene plaats op de website met brochures, handleidingen en reviews in verschillende talen. Speciale producten en apparatuur voor de professionals complementeren de lijn. In de vier prijslijsten vind u de producten per groep verdeeld.

De website is geheel vernieuwd en compatible gemaakt voor alle gangbare browsers. De inhoud is dynamisch, omdat wij continue met product vernieuwingen en verbeteringen actief zijn, maar eveneens door aanpassingen en upgrades vanwege de internationale groei die wij doormaken. Nieuw zijn dan ook maar liefst vijf producten: De vM MA260 geïntegreerde versterker met ingebouwde d/a converter, het vM CT460 cd loopwerk uitgevoerd als toplader, twee d/a converters vM DA466 en vM DA468 en de stereo klasse ?A? eindversterker vM PA462.

Daarnaast is Audioart al enige jaren product designer en ontwikkelaar voor diverse internationale audio fabrikanten.

De meeste informatie staat reeds op onze website:
www.audioart.nl
www.vanmedevoort.com

Wij zijn eveneens te volgen op:
Twitter: @vanMedevoort
en binnenkort op Facebook

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.