maandag, juni 24, 2024
Home Hi-Fi Van de Leur Audio gaat internationaal

Van de Leur Audio gaat internationaal

0
Van de Leur Audio gaat internationaal

Dankzij de deelname aan en het succes van de X-Fi show zijn de producten Van de Leur Audio ook in het buitenland opgevallen. Dit bleek meteen een mooie aanleiding om de website voortaan ook in de Engelse taal beschikbaar te maken.

Van de Leur Audio

Groeifase

Vanaf het moment dat de Van de Leur Audio 002 buizenvoorversterker en de 402 Klasse-D dual mono eindversterker zijn geïntroduceerd, heeft Van de Leur Audio een spectaculaire groei doorgemaakt.

Op vrijwel alle bekende HiFi webportalen – waaronder op Alpha Audio – werd de apparatuur positieve beoordeeld. En tijdens de X-Fi show stond Van de Leur Audio met het nieuwe concept Dutch Audio Masters. De hoogste tijd om naar aanleiding van al deze aandacht langzaam de stap naar het buitenland te wagen.

Alle informatie

Net als de Nederlandse taalversie is Engelse website ook voorzien van alle informatie omtrent de producten van Van de Leur Audio. Dit verlaagt de drempel voor het buitenland om informatie te zoeken en contact te leggen. Een kleine online stap richting een internationaal karakter. Binnenkort volgt er meer nieuws, dan kondigt Van de Leur Audio een klein nieuw product aan.

Een goede reden om de website van Van de Leur Audio in de gaten houden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.