PMC luidsprekers bij CinemaDream

0
PMC bij CinemaDream

Bij audio- en video-expert CinemaDream in de Betuwe kan iedere filmliefhebber kennis maken met de mogelijkheden van een thuisbioscoop. Want vrijwel elke ruimte is met de juiste benadering en apparatuur om te toveren tot een heuse bioscoopruimte voor de optimale beleving van film en muziek.

PMC bij CinemaDream

Logische stap

Gezien de rol die PMC luidsprekers sinds jaar en dag speelt bij veel Hollywood producties (bijna 90%), is het een logische stap voor Cinemadream om te kiezen voor dit merk. Zo is PMC onder andere ingezet voor het audioproces van bekende titels zoals Avatar, Pirates of the Caribean en nu ook de laatste James Bond productie SKYFALL. Met PMC luidsprekers wordt wellicht uw cinema droom werkelijkheid.

Passie en expertise

CinemaDream-eigenaar Volkan Bugday adviseert zijn klanten met bezielende passie, maar bovenal veel expertise over de aanschaf van de juiste apparatuur. De klant staat hierbij echt centraal en krijgt alle gelegenheid om tot een juiste keuze te komen. De filosofie van Cinemadream luidt dan ook: “Voor elk budget segment stellen wij de ideale set samen, want het bepalen van de perfecte balans tussen beeld, geluid en bedieningsgemak is waar het om gaat”.

Kijk voor meer informatie over PMC op de website van importeur Stageacoustics. Een voorproefje van de Cinemadream-belevenis vindt u hier.