iPad Mini voor 20 euro bij Meridian

0
iPad Mini

NIEUWS – Wie een Meridian Core 200 aanschaft, krijgt nu voor 20 euro daar een iPad Mini bij. Dat is best een goede deal naar ons idee! 

iPad Mini

Meridian is al bijzonder lang bezig met digitale audio. In 1983 hadden ze al een high-end cd-speler. En nu hebben ze al geruime tijd het beroemde Sooloos-systeem dat naadloos integreert met andere Meridian-apparatuur. Sooloos is prettig in gebruik vanwege de simpele opzet én de prettige interface.

U kunt natuurlijk het Sooloos-systeem via de beschikbare touch-interface van Sooloos zelf gebruiken. Echter: het kan ook via de iPad of iPad mini. En om aan te tonen hoe goed dat werkt, levert Meridian nu een iPad Mini voor 2013 cent (20 euro dus) mee bij een Core 200.

Wat informatieve links:

Meer informatie over Sooloos

Meer informatie over de Core 200

En informatie over de iPad Mini