Apple lanceert snel nieuwe update na iOS 6.1

0

NIEUWS – Er waren grote problemen met iOS 6.1. Sommige gebruikers hadden overhitte telefoons, vastlopers en ongelooflijk slechte accuduur. Ook zijn er veel problemen met Exchange-mail, wifi en 3G gemeld. Kortom: Apple heeft zich niet populair gemaakt met deze release. 

ios updateDe klachten waren zo talrijk dat providers sms-berichten hebben uitgestuurd om gebruikers ervan te weerhouden om de update te doen. Gelukkig heeft het Californische bedrijf snel een nieuwe update in elkaar gesleuteld. iOS 6.1.1 moet de problemen oplossen.

De update van 23 MB is over the air te downloaden. Dat scheelt weer een kabelverbinding. Uiteraard moet u dan niet de iPhone ‘gejailbreakt’ hebben. In dat geval is een complete herinstallatie nodig.

Nu we toch een jailbreak noemen. Er zijn al meldingen van een nieuwe updates van de iPhone / iOs crack die met 6.1.1 overweg kan, zodat er onder meer custom apps te installeren zijn. (kijk hier).