Spotify voor Windows Phone 8 gelanceerd

0
spotify-windows-phone-8-app

NIEUWS – Eén van de apps waar een muziekliefhebber met een smartphone niet zonder kan, is Spotify. De app ontsluit miljoenen nummers die u nog niet kent. Windows Phone 7 heeft vrij lang zonder gemoeten. Voor versie 8 is het gelukkig sneller geregeld. 

spotify-windows-phone-8-app

Het is nog geen officiële release, maar een betaversie. Toch zal het wel snor zitten met de app, want vaak zijn de betas al prima bruikbaar. Spotify voor Windows Phone 7 oogt bijzonder goed. We hopen dat de app voor ‘8’ nog wat mooier eruit gaat zien en wellicht nog iets fijner in gebruik is. Er waren een paar zaken die niet echt handig zijn.

Om een mobiele app te gebruiken, is een premium-account vereist. Deze kost 9,99 per maand. De app laat het toe om te zoeken in de Spotify-bibliotheek, nieuwe muziek te ontdekken en offline te luisteren.

Overigens is de app niet op alle telefoons beschikbaar. Hij is in beta en zal nog niet compatible zijn met alle modellen. U kunt hier kijken voor meer informatie en een download.