Winnaar Teufel T 300 Mk2 bekend

1
Teufel T 300 Mk2

NIEUWS – De winnaar van de Teufel T 300’s is bekend! Anwar Amith heeft deze prachtige set gewonnen. Proficiat! Hij kan ze binnenkort thuis verwachten. 

Voor iedereen die heeft gereageerd via een inschrijving op onze nieuwsbrief, Twitter en Facebook – stond niet in voorwaarden, maar we hebben ze wel meegenomen in de loting – hartelijk dank! Er waren bijzonder veel reacties op deze actie en dat vinden we mooi om te zien!

Helaas kan er maar één winnaar zijn en dat is dus @anwaramith. Een beetje een geluksvogel, want hij heeft speciaal een Twitter-account aangemaakt en heeft daarmee dus direct een setje T 300 Mk2’s gewonnen. Maar ook niet geheel onterecht, want onze database wijst uit dat het een trouwe lezer is via de nieuwsbrieven. Kortom: ze komen goed terecht!

Wie een beetje baalt omdat hij of zij achter het net heeft gevist: niet getreurd! Er komen nog véél meer prijsvragen! Hou de website goed in de gaten. Dat kan door in te schrijven op de WordPress-feed (staat rechts in de zijbalk van de website), of de nieuwsbrief. We hebben ook een rss-feed.